پیچ های گالوانیزه 6 سانتی متری با انواع رولپلاک پروانه ای و فیشر، برای سنگ نمای ساختمان به عنوان نگهدارنده استفاده می شوند و به این کار پیچ رولپلاک نمای ساختمان گفته می شود.

سنگ های گرانیت، تراورتن و مرمریت اصلی ترین سنگ هایی هستند که به وسیله راپل  برای آن ها نسبت به پیچ و رولپلاک کردن نما اقدام می شود و هر یک با توجه به میزان سختی و شرایط ملاتی که پشت آن ها بکار گرفته شده، هزینه متفاوتی نسبت به دیگری دارند.

با این کار سنگ ها نما با قدرت و ثبات بیشتری به ساختمان می چسبند و دیگر بارش باران های اسیدی، ضعیف شدن ملات پشت سنگ و یا حتی زله هم نمی تواند خطر ریزش آن ها از سطح ساختمان بر انگیزد!

پیچ رولپلاک گرانیت

سنگ گرانیت به علت زیبایی و استحکام فوق العاده خود،  به عنوان یکی از اصلی ترین سنگ نما های مورد پیچ و رولپلاک مطرح است و البته به دلیل سختی که در این سنگ وجود دارد، امکان شکستن مته های بیشتری در آن وجود دارند و معمولا قیمت پیچ کردن آن از بقیه سنگ ها بیشتر است.

اما به همین اندازه اهمیت پیچ کردن آن هم نسبت به مثلا سنگ تراورتن بالا می باشد؛ زیرا سنگی سنگین و کم چسب است که هیچ وقت نمی توان از چسبندگی کامل آن به سطح نما مطمئن شد. حتی سیم هایی که برای اسکوپ کردن آن هم استفاده می شود، در مواقعی که لرزشی در ساختمان رخ دهد، پاره می شوند و ممکن است سنگ را از سطح نما رها کنند.

از این رو پیچ رولپلاک سنگ گرانیت یک  نیاز بسیار جدی برای ساختمان های نما گرانیتی است و باید این موضوع را هم بدانند که این پیچ شدن باعث ایجاد هیچ نوع زشتی در نمای ساختمان نمی شود چون جای پیچ ها با بتونه ای به رنگ سنگ نما پر می شود و دیگر اصلا در ساختمان دیده نمی شود.

بدلیل اهمیتی که انجام این کار برای سنگ گرانیت دارا است، تشخیص دادیم که در قسمتی بصورت جداگانه به نوع و شرایط انجام این کار برای این سنگ بپردازیم. اما بدانید که برای سنگ های تراورتن و مرمریت هم انجام کار پیچ رولپلاک به همین شکل است و برای آن ها هم از پیچ گالوانیزه 6 سانتی متری با دریل هیلتی استفاده می شود.

قیمت پیچ کردن سنگ نما به چه مواردی بستگی دارد؟

قیمت و هزینه پیچ رولپلاک نمای ساختمان به موارد مختلفی بستگی دارد که اصلی ترین آن ها مرحله به مرحله موارد زیر هستند:

جنس سنگ و خانواده سنگ نما مشخص می کند که سختی کار برای اجرا چقدر است پس از آن به شرایط اجرای سنگ بر روی نمای ساختمان می رسیم که ببینیم ملات کار شده پشت سنگ چقدر است؟

متراژ ساختمان و متراژ نمای ساختمان یکی دیگر  از عوامل بسیار تاثیر گذار در قیمت پیچ کردن سنگ نما است و همینطور ظاهر یا طراحی نما می تواند باعث ایجاد سختی هایی در کار شود که به عنوان معیاری دیگر در قیمت کار در نظر گرفته می شود.

کیفیت و قطر سنگ های اجرا شده در نمای ساختمان فاکتور دیگر تاثیر گذار بر قیمت انجام این کار می باشد و در مرحله آخر تعداد پیچ هایی که برای نمای ساختمان لازم است می تواند تایین کننده اصلی قیمت پروژه باشد.

کار پیچ کردن نما برای سرامیک

پیچ رولپلاک نما های سرامیکی داری ظرافت و شرایط متفاوتی نسبت به دیگر سنگ نما های محکم هستند. برای پیچ کردن سرامیک، بدلیل شکننده بودن سطح بودن سطح آن سوراخ کاری را بین سرامیک ها انجام می دهند و با استفاده از واشر سرامیک را در سطح نما نگه می دارند.

 در پیچ کردن این سنگ هم به جای دریل هیلتی از دریل معمولی استفاده می شود زیرا ممکن است با وارد شدن کوچک ترین فشاری به سطح سرامیک، باعث شکستن و آسیب رسیدن به آن شود.

کار پیچ رولپلاک نما با راپل بهتر است یا داربست؟

اگر با راپل آشنایی ندارید، باید بگویم که همان طناب های محکمی که کارکنان با استفاده از آن در سطح نما جا به جا می شوند، راپل نامیده می شود و کسانی که به این سبک کار پیچ رولپلاک نما یا شستشوی نمای ساختمان و غیره را انجام می دهند، راپل  کار هستند.

اما در خصوص مقایسه این روش با داربست باید بگویم که برای همه نوع سنگ امکان پیچ رولپلاک کردن با راپل وجود ندارد اما در سنگ های گرانیت و تراورتن که بخش بسیار زیادی از نما های ساختمان های ایرانی را به خود اختصاص داده اند، کارایی خوبی دارد.

فایده استفاده از راپل به جای داربست فضا گیر نبودن کار و تمیز تر بودن انجام کار است. گاها برای پروژه هایی که مدت زمان زیادی برای اجرای آن لازم است، راپل هزینه را هم کاهش می دهد زیرا ماندن داربست در آن جا خود هزینه جداگانه ای در بر خواهد داشت.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پاييز electronic/network کسب درامد سایت گنج یابی دانشگاه علمی کاربردی واحد 13 trangthuy0066 هتل لوکس آموزش روانشناسی نرم افزار حسابداری دانلود رایگان سوالات سنگ کاری درجه 3 با جواب